Afdrukken

SLB Carrièredag wederom succesvol

25th februari 2018

Woensdag 24 januari werd voor de 10e keer de SLB Carrièredag gehouden in van Hall Larenstein in Leeuwarden. Deze dag georganiseerd door van Hall Larenstein en Aristaeus, de alumnivereniging. Op deze dag waren en veel bedrijven en organisaties welke zich in de picture van studenten en afgestudeerden konden stellen.

Er waren meer deelnemers aan de markt dan ooit. In totaal een 70 standhouders aanwezig. De standhouders waren afkomstig uit zeer verschillende disciplines zoals levensmiddelenindustrie, ingenieursbureaus en laboratoria maar ook software en machinebouw voor de landbouw en veeteelt en waterschappen en gebiedsontwikkeling firma’s. De markt bevond zich achter het auditorium, in de gang naar en in de studiekantine.

CD 2018 4 klein

De bezoekers konden zich begeven naar de markt of de eerste ronde van de diverse workshops volgen. Voor deze workshops hadden studenten zich aan kunnen melden via SLB (Studie Loopbaan Begeleiding). Sprekers van de workshops waren oud-afgestudeerden, potentiele werkgevers, maar ook docenten.  Om half een was er een lezing van Jerry Lust in het auditorium. Jerry lust is projectmanager van ProSea en oud leerling van Hall Larenstein. Jerry vertelde boeiend over zijn werkervaring.

jerry klein

Daarna was er om 14:00 uur weer een 2e ronde workshops verdeeld over het gehele gebouw en kon een ieder weer naar de markt toe om zijn of haar interessante bedrijf te bezoeken.

Na afloop om half vier was eenieder uitgenodigd om in het grand café op school na te praten of verdere ervaring en kennis uit te wisselen totdat het café om half vijf ging sluiten.

We kunnen als organisatie terugzien op een geslaagde dag.