Diermanagement

Om zo goed mogelijk in te kunnen spelen op de behoeften van de leden, zijn er binnen Aristaeus afdelingen opgericht die zich richten op één van de vier opleidingsgroepen binnen Van Hall Larenstein. Het gaat om de opleidingen:

  • Bedrijfskunde en Landbouw
  • Life Sciences (VAB)
  • Milieukunde
  • Diermanagement

maggie diermanagement

De afdeling Diermanagement richt zich op de alumnus die de opleiding Diermanagement heeft gevolgd; de grootste opleiding op het Van Hall Larenstein in Leeuwarden.

De afdeling bestaat uit een aantal enthousiaste afgestudeerden die activiteiten organiseren, zoals krukkenforums, waarbij afgestudeerden op een informele manier over het werkveld en hun carrière vertellen. Daarnaast mengt het afdelingsbestuur DM zich in de organisatie van bedrijvenmarkten en andere activiteiten voor de huidige studenten op het Van Hall Larenstein. Net als bij de andere afdelingen organiseert de afdeling Diermanagement zowel bedrijfsexcursies als netwerkactiviteiten voor alumni.

Netwerken is erg belangrijk, vooral in een werkveld waarin de banen niet voor het oprapen liggen. Sluit je daarom aan bij Aristaeus en er wordt gezorgd voor activiteiten waarbij je nieuwe contacten op kan doen en in een ontspannen sfeer kan bijpraten met andere Diermanagement alumni.

Naar boven