Afdrukken

Bedrijfskunde en Landbouw

Om zo goed mogelijk in te kunnen spelen op de behoeften van de leden, zijn er binnen Aristaeus afdelingen opgericht die zich richten op één van de vier opleidingsgroepen binnen Van Hall Larenstein. Het gaat om de opleidingen:

pluimvee

De afdeling Bedrijfskunde en Landbouw richt zich op de alumnus die één van de volgende opleidingen heeft gevolgd:

Het doel is om afgestudeerden in de richting Landbouw met elkaar en met het Van Hall Larenstein in contact te brengen en te houden. Hierdoor ontstaat een waardevol netwerk, waar iedereen op zijn/haar manier iets aan heeft. Dit gebeurt door het organiseren van netwerkactiviteiten en bedrijfsexcursies. De afdeling Bedrijfskunde en Landbouw organiseert hoofdzakelijk activiteiten in combinatie met een gezellige afsluiting. Op deze manier hoopt de afdeling de afgestudeerden nog beter met elkaar in verbinding  te brengen.

De afdeling doet dit vrijwilligerswerk voor de ontspanning en het “netwerk”-karakter. Maar bovenal is  het belangrijk, dat de bezoekers van de activiteiten in een ontspannen, informele en vooral herkenbare sfeer terecht komen, zonder zich opgelaten te voelen dingen te moeten of te laten. Spreekt jou dit aan? Ben je lid of afgestudeerd aan het Van Hall en voornemens lid te worden? Dan ben je van harte welkom!