Vrijdag 24 november Excursie Mengvoerbedrijf Gebrs. Fuite

Met Aansluitend een algemene ledenvergAdering. meld je aan dmv een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Programma:
15.00 uur Aanvang bij Gebrs. Fuite
15.30 uur Start rondleiding door het mengvoerbedrijf
17.00 uur Ledenvergadering bij  'De Kaaihof'
18.30 uur Warme maaltijd
19.30 uur Afronding

De ledenveradering zal vooral in het teken staan de ontwikkelingen rondom de mogelijke fusie met de andere alumniverenigingen van Hogeschool Van Hall Larenstein. Tijdens de ledenvergadering zal de voorzitter van de Raad van Bestuur, dhr. P. van Dongen, toelichting geven op de ambities van Hogeschool Van Hall Larenstein en hoe hij de toekomstige samenwerking met de gefuseerde alumniverenigingen voor zich ziet.

Gebrs. Fuite bestaat al meer dan 110 jaar en is inmiddels benoemd tot hofleverancier. Het familiebedrijf produceert hoogwaardig veevoer, dat - voorzien van kennis en kunde - rechtstreeks op het boerenerf wordt geleverd.

Innovatie, kennis delen en persoonlijke, duurzame relaties zijn zomaar een aantal kernwoorden, die kenmerkend zijn voor Gebrs. Fuite. Sinds de oprichting in 1906 zijn in het familiebedrijf meerdere generaties actief.

Alvorens de rondleiding krijgen wij het hele verhaal over Gebrs. Fuite te horen. Wil je nu al meer weten over dit bedrijf? Neem dan een kijkje op de website.

We zien je graag 24 november in Genemuiden!

Naar boven