Hierbij een event welke we jullie niet willen onthouden welke onder onze aandacht werd gebracht:

Schrijf je in voor gratis deelname en ontmoet meer dan 100 organisaties tijdens BCF Career Event!

Wil je je kansen op de arbeidsmarkt verbeteren, meer inzicht krijgen in je carrière mogelijkheden en in contact komen met meer dan 100 organisaties? Kom dan naar BCF Career Event op 23 mei in Beatrix gebouw - Jaarbeurs Utrecht, de grootste carrièrebeurs voor (PhD, BSc en MSc)-studenten, postdocs en (jonge) professionals in de sectoren Life Sciences, Chemie, Food & Farma. Maak gebruik van de Career Support services en laat je inspireren tijdens workshops, presentaties en interactieve groepssessies in het programma.

Gratis registratie t/m 15 mei via www.bcfcareer.nl/BCF-Career-Event!

------------------------------------------------news message------------------------------------------------

Register now for free and meet more than 100 organisations during BCF Career Event!

Do you want to increase your chances on the labour market, get more insight in your career possibilities and meet more than 100 organisations? Then, visit BCF Career Event on 23 May in Beatrix gebouw - Jaarbeurs Utrecht, the largest career fair for (PhD, BSc & MSc)-students, postdocs and (young) professionals in the sectors Life Sciences, Chemistry, Food and Pharma. Benefit from the Career Support services and get inspired by the presentations, workshops and interactive group sessions in the programme.

Free registration until 15 May via www.bcfcareer.nl/BCF-Career-Event!

Aristaeus dag

Deze middag is begonnen met een excursie, gevolgd door de Algemene Ledenvergadering en een warme maaltijd.

Programma:
14.00 Ontvangst bij Kaasboerderij 'De Groote Voort'
14.30 Begin excursie
17.00 Aanvang bij 'Hoeve Groot Zandbrink'
17.30 Start Algemene Ledenvergadering
19.00 Warme maaltijd met aansluitend een borrel

De Algemene Ledenvergadering staat in het teken van de voorgenomen fusie met VVA Larenstein. Je kan je aanmelden door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We verwelkomen je graag op vrijdag 1 juni.

 

Kaasboerderij 'De Groote Voort'

"In de Gelderse Vallei, in het midden van Nederland, boeren wij biologisch op onze boerderij ‘De Groote Voort’ en grazen de koeien op de Remeker. Deze veldnaam stamt uit de Middeleeuwen en is ontleend aan akkers, reem, die omzoomd zijn door eikenhoutwallen, eker. Dat is kenmerkend voor onze omgeving. De basis voor onze kaas wordt gelegd door het ras koeien dat we houden: Jersey’s. De koe is klein, rank en schrander en geeft rijke, volle melk met een hoog caroteen gehalte. Dat geeft een bijzondere kaas met een opvallende gele kleur. Boerderij ‘De Groote Voort’ verwerkt uitsluitend de rauwe melk van de eigen Jersey koeien. We laten de kaas uitgebreid rijpen in het kaaspakhuis, net zo lang tot de juiste smaak bereikt is. Als een partij kaas rijp is en aan de kwaliteitsverwachtingen voldoet, krijgt de kaas de naam ‘Pril” (3 maanden gerijpt), ‘”Ryp” (8 maanden gerijpt) of “Olde (16 maanden gerijpt)”. De korst van onze kaas is natuurlijk, er wordt gewerkt met Ghee, dit is een soort geklaarde boter. Kom kijken en proeven op onze boerderij!"

Remeker

Kijk voor meer informatie over Kaasboerderij 'De Groote Voort' op www.remeker.nl

Naar boven