Vreugdenhil Dairy Foods

Vreugdenhil Dairy Foods is een duurzame producent van hoogwaardige melkpoeders en zuivelingrediënten voor de levensmiddelenindustrie. Wij leveren producten voor zowel industriële klanten als consumenten. Die gebruiken de melkpoeder en de zuivelingredienten bijvoorbeeld in zuivel-, chocolade-, ijs-, culinaire- en bakkerijproducten. Natuurlijk kan je er ook een heerlijk glas drinkmelk van maken.

Het Nederlandse klimaat is bij uitstek geschikt voor de productie van melk. Dankzij het goede klimaat en de kwaliteitsmelk van onze melkveehouders zijn we in staat om onze klanten het hele jaar door te kunnen voorzien van een stabiele aanvoer van hoogwaardige melkpoeders en zuivelingrediënten. Naar meer dan 100 landen over de hele wereld, ongeacht het seizoen.

Onze activiteiten omvatten de gehele productieketen, van inkoop tot productie, verpakking, verkoop en verscheping. Op onze vier vestigingen in Voorthuizen, Gorinchem, Barneveld en Scharsterbrug werken samen opgeteld ruim 250 medewerkers. We zijn een sterk groeiend bedrijf dat graag investeert in ambitie en talent. We bieden dan ook regelmatig interessante vacatures aan voor de meest uiteenlopende functies.

Voor vacatures en meer informatie over Vreugdenhil Dairy Foods verwelkomen we je graag op www.vreugdenhildairyfoods.nl.

Naar boven