KLV Professional Match, expert in life science jobs

KLV Professional Match is dé expert in detachering en werving & selectie van bachelors en masters in de vakgebieden Animal, Environment, Food, Plant en Social. Wij hebben functies voor zowel talentvolle starters als professionals met ruime werkervaring. Ons werkgebied is heel Nederland  en door onze jarenlange ervaring beschikken wij over een groot en gevarieerd netwerk aan profit en non-profit organisaties met wie wij intensief samenwerken. Het type functies waarin wij bemiddelen varieert van commercieel tot aan beleid of onderzoek.

Op onze site www.klvprofessionalmatch.nl kun je ons complete vacatureaanbod bekijken en kun je je snel en gemakkelijk als werkzoekende registreren. Je kunt online solliciteren, maar wij kunnen je ook benaderen met passende functies. Tevens organiseren wij trainingen en workshops en bieden wij outplacement, loopbaanbegeleiding en coaching, speciaal gericht op life science professionals.


Meer informatie?
Bezoek onze website www.klvprofessionalmatch.nl of neem direct contact op via 0317-485525 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Naar boven